Izberi priljubljene jedi in si sestavi svoj jedilnik.

Poletni pesto z brezglutenskimi testeninami

Poletni pesto z brezglutenskimi testeninami

Čas priprave

20 minut

Sestavine za eno osebo

- 100 g brezglutenskih testenin CARLONI enjoy free
- 2 žlici koruze v kozarcu NATUR AKTIV
- 1 majhna bučka
- 1 paprika
- 1 čebula
- polovica limone
- Pesto alla Genovese GOURMET
- pest češnjevih paradižnikov
- svež peteršilj

Priprava

Na 2 žlicah olja popecite vso zelenjavo, vključno s koruzo. V drugi posodi skuhajte brezglutenske testenine in jih pustite, da se ohladijo. Ko se ohladijo, dodajte zelenjavo in nekaj žličk pesta, limonov sok in sol. Dobro premešajte, postrezite s svežim peteršiljem.

Zanimivost/nasveti

Brezglutenske testenine so po navadi narejene iz riža in koruze, ki naravno ne vsebujeta glutena.

Hranilne vrednosti

energijska vrednost  621 kcal / 2595 kJ
maščobe 18 g
ogljikovi hidrati  99 g
beljakovine 14 g
prehranska vlaknina 5 g

Z vadbo prek vsake ovire.

VSTOPI V PROGRAM