Izberi priljubljene jedi in si sestavi svoj jedilnik.

Bučkino-porova juha s kozjim sirom

Bučkino-porova juha s kozjim sirom

Čas priprave

20 min

Sestavine za eno osebo

- 1 por
- 1 bučka
- ščep soli
- 100 g zmrznjene špinače NATURE'S GOLD
- 50 g bio kozjega sira NATUR AKTIV
- sveža melisa
- kos rženega hlebca OKUS TRADICIJE
- poper LE GUSTO

Priprava

Na izbranem olju popecite narezan por, bučko in zmrznjeno špinačo. Zalijte z vodo in dodajte polovico jušne zelenjavne kocke. Ko se zelenjava skuha, zmiksajte s paličnim mešalnikom in dodajte polovico kozjega sira in svežo baziliko. Postrezite tako, da dodate preostanek kozjega sira in bazilike na juho ter priložite kos rženega kruha.

Zanimivost/nasveti

Za vse, ki se izogibate kravjemu siru, so kozji siri odlična alternativa. Kozji sir v primerjavi s kravjim vsebuje manj maščob, natrija in laktoze.

Hranilne vrednosti

energijska vrednost  400 kcal / 1672 kJ
maščobe 19 g
ogljikovi hidrati  33 g
beljakovine 24 g
prehranska vlaknina 7 g

Z vadbo prek vsake ovire.

VSTOPI V PROGRAM