NAMEN PROJEKTA 1, 2, 3, GREMO!

S projektom 1, 2, 3, GREMO! želimo že tretje leto vsej Sloveniji ponuditi zanesljivo pot do dobrega počutja. V prvi izvedbi programa smo se 123 dni pripravljali na maraton v Ljubljani, v drugi smo uspešno premagovali kilometre ob razgledu na Istro, letos pa nas čaka nov izziv: HOFER Oviratlon. S sledenjem strokovnemu programu vadbe in skrbno pripravljenim jedilnikom se boste pripravili na premagovanje ovir na HOFER Oviratlonu. Pridobili boste vztrajnost, moč in vzdržljivost ter si dokazali, da lahko premagate vse ovire.
A najpomembneje – postali boste del ekipe, ki ji ni nič prevelika ovira.

1, 2, 3, GREMO!

TUDI LETOS SMO Z VAMI:

  • Za zdrave jedi, s katerimi bo vaša vadba postala še učinkovitejša, bo skrbela mednarodno certificirana nutricistka Mojca Cepuš, ki se s prehranskim svetovanjem poklicno ukvarja že od leta 2007. Njena ljubezen do te vede pa sega še dlje, zato poleg osebnega dela s strankami predava v sklopu Fitnes zveze Slovenije, vodi delavnice za mnoga podjetja in o zdravi prehrani svetuje šolam.
  • Program za uspešno premagovanje ovir je zasnoval Jan Kovačič, vrhunski osebni trener in diplomant Fakultete za šport z več kot devetletnimi izkušnjami osebnega dela, kjer ljudem pomaga pri izboljšanju telesne pripravljenosti. Njegov program vas bo vodil prek številnih ovir – tako med Facebook vadbami v živo in med rednimi dnevnimi vadbami kot v vsakdanjem življenju – Jan pa nas bo pripravljal na vadbah v živo vsak torek, četrtek in nedeljo ob 18. uri na našem Facebook profilu.

  • Vsak kdaj naleti na oviro, ki se zdi nepremostljiva. A naš motivator Marko Potrč ve: če je dovolj motivacije, noben izziv ni ovira. Kot strasten športnik bo z vami delil svojo ljubezen do gibanja in vas z motivacijskimi sporočili spodbujal na vaši poti premagovanja ovir.