NAMEN PROJEKTA 1, 2, 3, GREMO!

S projektom 1, 2, 3, GREMO! smo že tretje leto vsej Sloveniji ponudili zanesljivo pot do boljšega počutja. Kljub mnogim izzivom, s katerimi smo se morali skupaj soočiti tekom programa, smo jih premagali skupaj - kot ekipa, ki ji nič ni prevelika ovira. 10 tednov smo premagovali zahtevne vaje, kuhali odlične in zdrave recepte ter opravljali dobrodelne izzive. Pridobili smo vztrajnost, moč in vzdržljivost ter si dokazali, da lahko skupaj premagamo vse ovire.

A najpomembneje – postali smo del ekipe, ki ji ni nič prevelika ovira. Bravo!

VAŠA STROKOVNA EKIPA:

  • Za zdrave jedi, s katerimi je vaša vadba postala še učinkovitejša, je skrbela mednarodno certificirana nutricistka Mojca Cepuš, ki se s prehranskim svetovanjem poklicno ukvarja že od leta 2007. Za vas je pripravila številne okusne in zdrave recepte ter odgovorila na mnoga vprašanja, tako v Facebook oddajah v živo kot preko našega e-naslova za vprašanja.
  • Program za uspešno premagovanje ovir je zasnoval Jan Kovačič, vrhunski osebni trener in diplomant Fakultete za šport z več kot devetletnimi izkušnjami. Njegov program vas je vodil prek številnih ovir – tako med Facebook vadbami v živo in med rednimi dnevnimi vadbami kot tudi v vsakdanjem življenju.

  • Nedvomno ste med programom naleli na oviro, ki se je zdela nepremostljiva. A naš motivator Marko Potrč je vedel: če je dovolj motivacije, noben izziv ni ovira. Kot strasten športnik je z vami delil svojo ljubezen do gibanja, vas z motivacijskimi sporočili spodbujal na vaši uspešni poti premagovanja ovir in vam vsak teden predstavil nov dobrodelni izziv.